Gaming mus: SteelSeries Sensei 310 anmeldelse

Gaming mus: SteelSeries Sensei 310 anmeldelse

SteelSeries Sensei-modellen er tilbage i en ny og reformeret udgave. Sensei-serien har i mange år været et ekstremt populært valg blandt verdens gamere, og den nye 310-udgave skuffer bestemt ikke. Den nye udgave kommer ikke bare i et forbedret design, men den har også gennemgået teknologiske fremskridt, der trækker gevaldigt op i vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse. Læs med her og find ud af, hvorfor vi er fans.

Ikonisk, funktionelt og håndgribeligt design

Med en vægt på bare 90 gram kunne man frygte, at musen føles billig og for let, men SteelSeries har skabt en moderne mus, der ikke lider af at være hverken for let eller svær at flytte rundt, men derimod lige tilpas. Den er solidt bygget, og i forhold til sine forgængere kommer gamer musen blandt andet med silikone padding på siderne i stedet for klassisk gummi.

Uanset om du holder på musen med hele håndfladen, eller om du bruger det såkaldte “klogreb”, er denne mus ideel. Musens tilpasningsevne er uovertruffen, og det er blandt andet en af grundene til, at Sensei er en af de mest solgte udgaver verden over. Ydermere tillader designet dig at bruge også både højre og venstre hånd. Det er ofte svært at finde den perfekte mus som venstrehåndet, men med Sensei får du hele pakken uanset din foretrukne spillehånd.

Ny forbedret optisk sensor

Den mere interessante del for den dedikerede gamer er, hvor godt musen præsterer, når det virkelig gælder. I samarbejde med Pixart har SteelSeries skabt den såkaldte TrueMove3 optiske sensor, der tilbyder op til 12.000 CPI. CPI står for counts-per-inch og kan kort oversættes til, hvor mange mikrobevægelser, musen registrerer, når du bevæger den. Dette er ikke uhørt i sig selv for at sætte det i kontekst, men hvad, der gør denne mus ekstraordinært god, er gamer musens reduktion af rysten.

Når du bevæger musen, vil du komme til at ryste en smule på musen ubevidst. Nogle gange er det tydeligt, og andre gange kan man ikke se det med det blotte øje, men det sker altså uanset. Dette kategoriseres som såkaldt mikroaktivitet, og det kan være svært at kontrollere, men Sensei 310-modellen jævner selv den mindste ubevidste rysten ud, så du er i fuld kontrol. Dette hjælper dig blandt andet, når du skal finjustere dit aim med AWP i CS:GO eller i andre spil med sigtekorn. Og det trækker meget op i vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse.

Endelig bedømmelse af SteelSeries Sensei 310

Modellen er hverken den dyreste eller billigste på markedet, men taget i betragtning af dens kvaliteter er der meget værdi for pengene med SteelSeries Sensei 310. Den er især god til nye spillere, fordi musen egner sig til både højre- og venstrehåndede, og så er det ligegyldigt, hvordan man foretrækker at holde på musen. Der er altså plads til at eksperimentere. Musen er en af de bedste gamer mus på markedet med en suveræn fintfølende sensor, der hjælper dig i kampens hede.

Tak, fordi du læste vores SteelSeries Sensei 310 anmeldelse.

Gamer headset: V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse

Gamer headset: V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse

Dette headset kan på trods af sin trådløse forbindelse meget af det samme, som et normalt gamer headset kan. Wireless, eller trådløst, er lidt af et fy-ord inden for gamerverdenen, men vi kommer her med et par gode grunde til, hvorfor V-Moda Crossfade Wireless-modellen alligevel gør sig ganske fint som et headset til den dedikerede gamer. Læs her vores V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse.

Kraftfuld lyd, men med mangler

Den tunge lyd i det trådløse V-Moda Crossfade er helt på linje, hvis ikke ligefrem bedre end i klassiske gamer headsets. Headsettet har især en ekstraordinær bas, som kan lægge bunden til de fleste spil og computeroplevelser. Finesselyden i headsettet kunne dog godt være bedre, og især de midterste frekvenslyde står ikke super skarpt i denne model. Hvis du bruger lyden til at identificere objekter og enheder, betyder det ikke det store, men går man efter sublim lyd til mere historiebaserede og æstetiske spil, er dette headset ikke ideelt.

Headsettet er meget præcist, hvad angår identificeringen af lyde, og derfor er headsettet helt udmærket til spil som CS:GO, DOTA 2 og League of Legends. Grundet headsettets bas og bombastiske lyd kan du leve dig helt ind i spillet – og det er det, som de fleste gamere hungrer efter. Det sætter vi stor pris på i vores V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse.

Metallisk design med god levetid

Headsettet vil for mange ikke fremstå som det pæneste i verden, og med bøffer, der ligner våbenskjold fra middelalderen, adskiller det sig meget fra det typiske gamer headset. Går du derimod ikke op i, hvordan dit gamer headset ser ud, er det en helt fin løsning, som har en god pasform. Til gengæld er indstillingsmulighederne på headsettet lidt besværlige at håndtere, og det trækker en smule ned i vores V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse.

Det trådløse headset kan holde power i op til 12 timer, og det er en god sjat tid. Det er de færreste gamere, der spiller i længere tid af gangen. Skulle uheldet være ude, og du står uden batterier til headsettet, følges købet også af en ledning, som du kan forbinde mellem enhed og headset. Det er altså et trådløst headset, men du kan også forbinde det med en ledning.

Endelig bedømmelse af V-Moda Crossfade Wireless

Det lidt kluntede headset er et fint trådløst alternativ, men det ligger også i den dyre ende af skalaen. Headsettet har nogle problemer med både design og lyd, men fungerer altså som nævnt mere end fint til de mest populære spil som CS:GO, DOTA 2 og League of Legends, hvor den kraftfulde bas lever en ind i spillet til absolut UG. Headsettet kan heller ikke foldes sammen, hvorfor det ikke egner sig til længere ture, hvor det skal pakkes ned. Alt i alt et fint headset, men med mangler.

Tak, fordi du læste vores V-Moda Crossfade Wireless anmeldelse.

The International 2017: Et indblik i betydningen af verdens største E-sport event

The International 2017: Et indblik i betydningen af verdens største E-sport event

The International 2017, det syvende i rækken, slår egne rekorder og bliver igen i år verdens største E-sport event, kigger man på præmiepengene, hvor der spilles om 145 millioner kroner. Hvad, der engang blot var en hobby for mange, er blevet gjort til en levevej, og de asociale nørder, der spillede computer i mors kælder, er nu verdensstjerner, som genkendes på gaden.

Den gyldne generation af topspillere

For kun 10 år siden sneg man sig ud af huset for at tage til LAN-events og mindre turneringer, hvor man var heldig, hvis man vandt 250 kroner og en ramme energidrik. Det er de samme folk, der i dag spiller om 2- og 3-cifrede millionbeløb, fordi de blev ved med at spille. Den nuværende årgang af topspillere har været “heldig” at ramme det gyldne punkt, hvor deres topniveau har kollideret med et eksplosivt marked for gaming.

Generationen over (+28 år) er blevet for gamle til at deltage på konkurrenceplan, og generationen under (-18 år) har mange flere spillere, der med tiden højst sandsynligt vil blive bedre end flere af de professionelle nu, men alligevel ikke vil finde vej til den professionelle scene, fordi der ganske enkelt findes så mange bedre spillere fra samme generation.

De topspillere, vi omgiver os med nu, har ramt et perfekt vakuum, hvor de har skabt topniveauet i DOTA, CS:GO og LoL. De har været dygtige, men bestemt også heldige – og det har båret både frugt, guld og grønne skove økonomisk set.

Det endelige mål er The International

Ligesom målet for mange fodboldspillere er at vinde VM, er målet for professionelle DOTA 2-spillere at vinde The International, også bedre kendt som TI. De fleste computerspil har på konkurrenceplan deres store årlige internationale turnering, der er årets højdepunkt, men i økonomisk sammenhæng er der intet, som kommer i nærheden af The International.

Alle andre turneringer i løbet af året er udelukkende forberedelse til TI. Hvorvidt holdene bliver sammen afhænger af resultaterne til TI, og én semi-god placering ved denne event kan sikre flere penge end samtlige andre turneringer til sammen kan på et helt år. Selvom det stadig bare er et ‘spil’, er det en fuldtidsbeskæftigelse for disse spillere, og nåleøjet er med tiden blevet meget mindre. Der er altid en up-and-coming topspiller, der venter i skyggerne, hvis du ikke præsterer – fordi akkurat som hvis du ikke præsterer på fodboldbanen, bliver du sat af holdet.

High risk, high reward

Mange unge drømmer i dag om at blive E-sport-stjerne, fordi hvad kan være sjovere end at spille computerspil og tjene penge på det? Det er dog en aldeles farlig drøm at jagte, medmindre man har et åbenlyst talent fra allerede 14-15 års alderen og bliver anerkendt af andre for det.

Du kan komme langt med hårdt arbejde, men ud af de 15.000 personer med mere end 10.000 timer i eksempelvis DOTA 2, er det cirka 15 af dem, der rent faktisk kan gøre det til en levevej. Det vil sige, at selvom du lægger ekstremt mange timer i spillet, er der en 0,001 % chance for, at du kan blive professionel. Det er en smuk historie om ærgerrighed, når det lykkes, men når det ikke gør, har du smidt meget tid og mange værdifulde år ud af vinduet. Enhver forældres bekymring, der lyder meget klichéagtig, men faktisk er reel nok.

The International 2017 skydes i gang i aften klokken halv 7, hvor blandt andet Evil Geniuses med danske kaptajn Cr1t spiller deres første kamp ved turneringens indledende gruppespil.

 

Gamer tastatur: Logitech G413 Carbon anmeldelse

Gamer tastatur: Logitech G413 Carbon anmeldelse

Logitech G413 Carbon har Logitechs teknologi, men til en pris, der er mere end overkommelig. Dette meget klassisk designede gaming keyboard indeholder det meste af det bedste, der kan få dig til at præstere i spillet. Tastaturet gør ikke det store ud af sig selv designmæssigt, men hvad skal man også bruge udseende til, hvis det handler om at spille ordentligt? Vi kigger nærmere på det aldeles prisvenlige gaming tastatur i denne Logitech G413 Carbon anmeldelse.

Kedeligt, men funktionelt

Lad det være sagt. Dette gaming tastatur går ikke over i historien som det mest interessante på grund af designet eller dets tekniske funktioner, men keyboardet leverer akkurat det, et gaming tastatur skal kunne kunne. Tasterne er mekaniske, og det er nemt at mærke, når ens anslag bliver registreret – noget, som den typiske gamer sætter pris på uden nødvendigvis at vide det. Har man små, følsomme taster kan det påvirke den procent af fejl, du laver på grund af fejlklik.

Men tastaturet er ikke decideret grimt. Det er bare ikke designet, der er i fokus, fordi Logitech med denne model har haft fokus på en særdeles prisvenlig udgave, som alle skal kunne få fingrene i. Derfor har den heller ikke en masse unødvendige knapper, der bruges til specielle ting. Den har de klassiske knapper, og selvom det kan være en hæmning for den mikro-tekniske spiller, så vil det ikke være et problem for den almene gamer, vurderer vi i denne Logitech G413 Carbon anmeldelse.

Et stabilt gaming tastatur til en overkommelig pris

Billigt, billigt og mere billigt. Det er sjældent, at man kan få Logitech-teknologi til så små penge, men det er tilfældet med denne model. Der er blevet lavet nogle kompromisser, men det er blevet lavet på punkter, der alligevel ikke påvirker den gennemsnitlige spiller. Dette tastatur er derfor et særdeles godt valg til både nybegyndere og øvede, fordi kvaliteten er derefter, selvom prisen er lav.

Vil man have en masse tingeltangel, knapper, der tillader ekstraordinær micro, og skiftende lys, er dette ikke modellen for dig. Vil du have et stabilt gamer tastatur, der leverer de lovede ydelser på tilfredsstillende vis, er denne model anbefalelsesværdig.

Endelig bedømmelse af Logitech G413 Carbon

Vælg dette, hvis du vil have et billigt tastatur uden, at det sker på bekostninger af dine gaming-standarder. Tastaturet kan ikke det vilde, men det gør, som du beder om. Og så er det et kvalitetsstempel, at det kommer fra Logitech.

Tak fordi du læste vores Logitech G413 Carbon anmeldelse.

Gamer skærm: BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse

Gamer skærm: BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse

BenQ er et af de mest anerkendte brands, når det kommer til gaming skærme. Denne ZOWIE-model er en klassisk BenQ med alt, hvad det indebærer på både godt og ondt. Skærmen tilbyder ikke noget ekstraordinært, men den kan findes til en overskuelig pris – og så ved man bare, hvad man får med BenQ og deres skærme. Vi kigger nærmere på enheden i denne BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse og forklarer, hvorfor denne gaming skærm hurtigt kan blive pengene værd.

Et stilet design med gode features

Skærmen er en efterhånden klassisk widescreen, som de fleste gamer skærme er nu til dags. Med 27 tommer skal du i hvert fald ikke bekymre dig om, hvorvidt skærmen er bred nok. Enheden kan derfor sagtens give den efterspurgte biografoplevelse, omend farvepræcisionen i skærmen ikke er den bedste. Hz-mæssigt kan den også kun køre 60, men kan med lidt finesse overclockes til 75. Prisen afspejler sig også af dette.

Skærmen egner sig dog også til andet end computerspil. Den er let og fleksibel og har blandt andet 2 HDMI-udgange, hvis du vil have to konsoller slået til på samme tid. På bagsiden af den kan du hænge dine høretelefoner, når du ikke bruger dem (fordi de plejer jo bare at ligge på bordet og fylde), og ligeledes tillader skærmens stander dig at lægge eventuelle controllers derpå på grund af den store overflade. Disse muligheder er noget, vi sætter pris på i denne BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse.

En skærm specielt egnet til gaming

BenQ designer sin skærm specifikt til gameren, og det har udledt nogle markante features, der optimerer gamingoplevelsen en hel del. Skærmen kommer blandt andet med en feature, der sikrer, at du kan se alle detaljer på skærmen, selvom du sidder i dårligt lys. Derudover har den også såkaldt smart-scaling, som skalerer opløsningen efter dine præferencer, samt nogle specifikke forudbestemte skærm-modes, du kan vælge, så du ikke skal pille for meget ved indstillingerne.

Vigtigst af måske alt beskytter skærmen også dine øjne efter lang tids brug, fordi man som gamer som regel bruger lang tid foran skærmen. Den benytter sig nemlig både af den såkaldte flicker-free screen- samt blue-light technology. Det gør det naturligvis ikke uskadeligt for øjnene at bruge skærmen, men det hjælper med at afhjælpe problemet en smule.

Endelig bedømmelse af BenQ ZOWIE RL2755

BenQ ZOWIE RL2755 er en meget gennemsnitlig gaming skærm, der forstår sin målgruppe og de ønsker, som denne har. Med en 2K 60Hz opløsning anbefaler vi ikke skærmen, hvis du spiller spil, hvor grafikken betyder meget for oplevelsen, men klassiske spil som CS:GO, League of Legends og DOTA 2 kan den klare uden anmærkninger. Til gengæld er det en fleksibel skærm, der egner sig til mere end bare computerspil.

Tak for at læse vores BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse.