Energidrik

Energidrik er noget, der uløseligt kædes sammen med computerspil! Til LANS og rundt omkring i landets værelser og lejligheder fyldes skraldespandene hurtigt med de velkendte dåser i strålende farver, der inderholder den opkvikkende væske. Det kan nemlig være en udfordring at holde fokus under timelange turneringer eller hygge-aftenener derhjemme med spil på skærmen. De er populære for deres høje koffeinindhold og berygtede for det høje indhold af diverse tilsætningsstoffer, men de er alligevel fast inventar i køleskabet såvel som på skrivebordet.

Mange energidrik smage

Energidrikke kommer i mange forskellige smagsvarianter, blandt andet med diverse frugtvariationer, cola og uanede ugenkendelige aromaer, som alligevel bliver skyllet ned i massevis. Som tiderne er skiftet er mange energidrikke nu også tilgængelige med stevia-sødemiddel frem for sukker, så alle kan være med. Markedet er tilmed begyndt at udbyde energidrikke med få kulhydrater, så alle former for diæter og kostbehov kan få sig en opkvikker på de sene timer. Energidrikke kommer i forskellige størrelser, men findes typisk fra 25 cl – 100 cl, så der er noget til at slukke både den lille og den store tørst foran skærmen.

energidrik

Markedet for energidrikke er kæmpe-stort og stadigvæk i stødt vækst. Flere og flere computer-virksomheder og organisationer har udviklet deres egen smag og dermed udviklet deres brand med de lækre, eftertragtede læskedrikke.

Mange gamere kender til svedeture, mavepine og hjertebanken efter en heftig weekend foran computeren. Derfor kan det være en god idé at blande energidrikke med brus op med danskvand eller sodavand. De mere bløde udgaver kan let drikkes sammen med juice, for at neutralisere det heftige koffein-indtag.

Skal din responstid pimpes eller kniber det bare at holde øjenlågene ovenvande, vil du med sikkerhed kunne finde din næste yndlingsdrik til dit næste LAN eller lokale supermarked. Oftest kan du hente en App til din telefon, som viser dig hvor det bedste tilbud på energidrik kan findes.

Energidrik på wikipedia