Gamer skærm: BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse

Gamer skærm: BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse

BenQ er et af de mest anerkendte brands, når det kommer til gaming skærme. Denne ZOWIE-model er en klassisk BenQ med alt, hvad det indebærer på både godt og ondt. Skærmen tilbyder ikke noget ekstraordinært, men den kan findes til en overskuelig pris – og så ved man bare, hvad man får med BenQ og deres skærme. Vi kigger nærmere på enheden i denne BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse og forklarer, hvorfor denne gaming skærm hurtigt kan blive pengene værd.

Et stilet design med gode features

Skærmen er en efterhånden klassisk widescreen, som de fleste gamer skærme er nu til dags. Med 27 tommer skal du i hvert fald ikke bekymre dig om, hvorvidt skærmen er bred nok. Enheden kan derfor sagtens give den efterspurgte biografoplevelse, omend farvepræcisionen i skærmen ikke er den bedste. Hz-mæssigt kan den også kun køre 60, men kan med lidt finesse overclockes til 75. Prisen afspejler sig også af dette.

Skærmen egner sig dog også til andet end computerspil. Den er let og fleksibel og har blandt andet 2 HDMI-udgange, hvis du vil have to konsoller slået til på samme tid. På bagsiden af den kan du hænge dine høretelefoner, når du ikke bruger dem (fordi de plejer jo bare at ligge på bordet og fylde), og ligeledes tillader skærmens stander dig at lægge eventuelle controllers derpå på grund af den store overflade. Disse muligheder er noget, vi sætter pris på i denne BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse.

En skærm specielt egnet til gaming

BenQ designer sin skærm specifikt til gameren, og det har udledt nogle markante features, der optimerer gamingoplevelsen en hel del. Skærmen kommer blandt andet med en feature, der sikrer, at du kan se alle detaljer på skærmen, selvom du sidder i dårligt lys. Derudover har den også såkaldt smart-scaling, som skalerer opløsningen efter dine præferencer, samt nogle specifikke forudbestemte skærm-modes, du kan vælge, så du ikke skal pille for meget ved indstillingerne.

Vigtigst af måske alt beskytter skærmen også dine øjne efter lang tids brug, fordi man som gamer som regel bruger lang tid foran skærmen. Den benytter sig nemlig både af den såkaldte flicker-free screen- samt blue-light technology. Det gør det naturligvis ikke uskadeligt for øjnene at bruge skærmen, men det hjælper med at afhjælpe problemet en smule.

Endelig bedømmelse af BenQ ZOWIE RL2755

BenQ ZOWIE RL2755 er en meget gennemsnitlig gaming skærm, der forstår sin målgruppe og de ønsker, som denne har. Med en 2K 60Hz opløsning anbefaler vi ikke skærmen, hvis du spiller spil, hvor grafikken betyder meget for oplevelsen, men klassiske spil som CS:GO, League of Legends og DOTA 2 kan den klare uden anmærkninger. Til gengæld er det en fleksibel skærm, der egner sig til mere end bare computerspil.

Tak for at læse vores BenQ ZOWIE RL2755 anmeldelse.