Gamer tastatur: Logitech G413 Carbon anmeldelse

Gamer tastatur: Logitech G413 Carbon anmeldelse

Logitech G413 Carbon har Logitechs teknologi, men til en pris, der er mere end overkommelig. Dette meget klassisk designede gaming keyboard indeholder det meste af det bedste, der kan få dig til at præstere i spillet. Tastaturet gør ikke det store ud af sig selv designmæssigt, men hvad skal man også bruge udseende til, hvis det handler om at spille ordentligt? Vi kigger nærmere på det aldeles prisvenlige gaming tastatur i denne Logitech G413 Carbon anmeldelse.

Kedeligt, men funktionelt

Lad det være sagt. Dette gaming tastatur går ikke over i historien som det mest interessante på grund af designet eller dets tekniske funktioner, men keyboardet leverer akkurat det, et gaming tastatur skal kunne kunne. Tasterne er mekaniske, og det er nemt at mærke, når ens anslag bliver registreret – noget, som den typiske gamer sætter pris på uden nødvendigvis at vide det. Har man små, følsomme taster kan det påvirke den procent af fejl, du laver på grund af fejlklik.

Men tastaturet er ikke decideret grimt. Det er bare ikke designet, der er i fokus, fordi Logitech med denne model har haft fokus på en særdeles prisvenlig udgave, som alle skal kunne få fingrene i. Derfor har den heller ikke en masse unødvendige knapper, der bruges til specielle ting. Den har de klassiske knapper, og selvom det kan være en hæmning for den mikro-tekniske spiller, så vil det ikke være et problem for den almene gamer, vurderer vi i denne Logitech G413 Carbon anmeldelse.

Et stabilt gaming tastatur til en overkommelig pris

Billigt, billigt og mere billigt. Det er sjældent, at man kan få Logitech-teknologi til så små penge, men det er tilfældet med denne model. Der er blevet lavet nogle kompromisser, men det er blevet lavet på punkter, der alligevel ikke påvirker den gennemsnitlige spiller. Dette tastatur er derfor et særdeles godt valg til både nybegyndere og øvede, fordi kvaliteten er derefter, selvom prisen er lav.

Vil man have en masse tingeltangel, knapper, der tillader ekstraordinær micro, og skiftende lys, er dette ikke modellen for dig. Vil du have et stabilt gamer tastatur, der leverer de lovede ydelser på tilfredsstillende vis, er denne model anbefalelsesværdig.

Endelig bedømmelse af Logitech G413 Carbon

Vælg dette, hvis du vil have et billigt tastatur uden, at det sker på bekostninger af dine gaming-standarder. Tastaturet kan ikke det vilde, men det gør, som du beder om. Og så er det et kvalitetsstempel, at det kommer fra Logitech.

Tak fordi du læste vores Logitech G413 Carbon anmeldelse.