Gaming højtalere

Det er sjældent, at der i dag bruges højtalere når der games. Det skyldes hovedsageligt, at gaming højtalere ikke yder mono-lyd. Dog kan højtalere alligevel være en fornuftig løsning for nogle gamere, der ikke spiller hold-spil hvor det kræves, at du har lyd og mikrofon på tæt hold. Gaming højtalere er nemlig en unik mulighed for at få en sublim lydoplevelse.

Lyden er ofte noget der kan blive glemt i den samlede spiloplevelse, hvor grafik og story-line oftest prioriteres når spillet skal beskrives. Med højtalere tilføjes der en ekstra dimension til oplevelsen, der nærmest kaster dig direkte ud i krigszonen eller på fodboldbanens hujende tilskuere.

Gaming højtalere er vigtigt

Et par gode gaming højtalere kan være med til at forbedre spiloplevelsen hos mange, og som i alle andre henseender har vi forskellige behov, når vi spiller. Højtalere kommer fra 2.0-modeller og helt op til stereo 5.1 modeller. Tallene indikerer, hvor mange højtalere der reelt set er tilstede for at fordele lyden, hvilket er et fænomen som headset-teknologien ligeledes har taget til sig. Selvsagt giver en højere højtalerfordeling en bedre lyd, nemlig surround sound. Typisk er højtalerne fordelt i de såkaldte satellitter og og en subwoofer.

gaming højtalere

Gaming højtalere tilsluttes dit computer tower med enten et USB-stik eller et jack-stick, alt efter hvilken model du har. Vi vil ikke anbefale dig at købe bluetooth højtalere af flere grunde. For det første har de fleste gaming computere ikke indbygget bluetooth, så du skal ud og investere i en USB Bluetooth Dongle for at få det til at fungere. For det andet er det irriterende at skulle oprette forbindelse via bluetooth hver gang du tænder din PC – og så kan forbindelsen jo også ryge. For det 3. vil bluetooth oftest gå ind og ødelægge din WIFI forbindelse. Hvis du kører via wi-fi kan du derfor have dårlige forbindelse.

Se mere om gaming højtalere på puregaming