Gaming høretelefoner

Typisk brugere af gaming høretelefoner der indkapsler spillets lyd og samtidigt afskærer omverdenen. Det er med til at øge koncentrationsevnen og hele spiloplevelsen. Netop derfor har stereo-høretelefoner vundet stort indpas de senere år, idet lyden er af høj kvalitet og bidrager med surround-sound oplevelsen, som i mange år har været savnet. Gaming høretelefoner er specielt populære hos FPS-spillere, der har strengt brug for mono-lyd som høretelefoner tilbyder. Hver et skridt og skud tæller!

Hvis du er på jagt efter de perfekte gaming høretelefoner, typisk kaldet headset, er der et par faktorer, du bør have med i dine overvejelser. Først og fremmest er det selvfølgeligt komfort. Hvordan passer ørekopperne dine ører? De skal helst ikke være for tunge, for store eller for små, da det kan give vedvarende hovedpine eller andre lidelser som man selvfølgeligt helst er fri for. Derudover er det altid en god idé at vælge et headset der har justerbar hovedbøjle, da langt fra alle hoveder er ens. Dernæst er kvaliteten selvfølgelig vigtig. Et gaming headset er noget, der bruges mange timer dagligt og nærmest er en særegen nødvendighed for den gode oplevelse. Derfor er det vigtigt at lyden er i top, klar og tydelig og uden udfald eller udefrakommende lyd.

Anskaf dig derfor et headset med isolerende ørekopper. Hernæst er mikrofonen ofte en vigtig faktor, da mange sidder på Mumble, Ventrilo eller TeamSpeak mens de spiller. Hvis du kan nikke genkendende til det, kan du sikkert også genkende den umiskendelige white noise der kommer, når dine venner eller modstandere har en ubehageligt dårlig mikrofon! Anskaf dig derfor et sæt høretelefoner med en kvalitetsmikrofon, der sikrer, at dine hjælpende tilråb eller navigationskoordinater kommer sikkert frem til dine holdkammerater.
Kvalitet og komfort er derfor essentielle faktorer, når du skal vælge dit næste gaming headset.

gaming høretelefoner

Hvis du helt alvorligt vil blive en bedre gamer, er det vigtigt at have et ordentligt headset. Gamer headset findes i et vidt spændt af priser, helt fra 200 kr. for et lækkert in-ear fra CM Storm, til flere tusinde kroner for et high-end Logitech headset.

Gaming høretelefoner er en af de vigtigste ting ved gaming. I spil som World of Warcraft er det vigtigt at kunne kommunikere godt med dine med-spillere, og i FPS spil som Counter-Strike: Global Offensive er det essentielt at kunne høre præcis hvor dine fjener kommer. Der er et hav af producenter af høretelefoner, og det kan være svært at finde hoved og hale i det det hele. Vi anmelder gaminghøretelefoner og hjælper dig med at vælge det rette headset til dig.

Hvad kigger vi på, når vi anmelder gaming høretelefoner?

  • Robust – Er høretelefonerne bygget ordentligt? Kan de klare et enkelt rage i CS:GO, og at det lige bliver kastet lidt rundt? Hvordan klarer det sig hvis man udvider det, og kan ledningen modstå at din gamer stol ved en fejl køre hen over den?
  • Kvalitet – Vi kører adskillige lydtest på headsettet, og tester det i de nyeste games. Det er vigtigt at komme alle gaming genrer igennem for at finde høretelefonernes stærke og svage sider.
  • Software – Hvordan fungerer driveren som følger med høretelefonerne? Er det lige til, eller noget være bøvl at komme igennem? Vi tester systemet, og vurderer hvor nemt det er at ændre indstillinger, oprette nye profiler, makroer og så videre.
  • Komfortabelt – Hvordan sidder hørtelefonerne på hovedet? Er det behageligt at have på i lang tid, eller begynder det at kradse eller presse på dine øre? Vi sidder med dem i adskillige timer.
  • Prisen – Hænger prisen sammen med kvaliteten, eller er den helt ude i hampen? Vi har stor ekspertise i at sammenligne gaming høretelefoner, og kan give et kvalificeret svar.

Når et par høretelefoner har gennemgået alle vores test er det tid til en bedømmelse. Vi bedømmer altid på 5 stjerne skalaen, hvor 5 er bedst og 1 er værst. Vi går meget op i vores anmeldelser, for det er vigtigt at vi kan stå 100% inde for den. Vi ved at mange af vores læsere stoler på os, og det er vi meget glade for.