Gaming skærm

Fed computergrafik er ikke meget værd, hvis ikke din gaming skærm kan følge med. Og hvem elsker ikke lækker grafik? Det gør langt de fleste gamere selvfølgeligt! Gaming skærme kaldes også monitors og kommer i mange forskellige størrelser. Nogle vælger at spille på fjernsyn mens andre foretrækker at have 1 eller flere mindre monitors sat op. Herpå kan spil fordeles på den ene skærm, en livestream på en anden og et udvalg af musik eller chat på en tredje. En rigtig gamer går aldrig ned på udstyr så som gaming stole, gaming tastatur osv.

Store gaming skærme der skal med til LAN

Tiderne hvor ivrige gamere slæbte LAN-gængere de store CRT-skærme til og fra turneringer, men de er heldigvis blevet erstatte af diverse variationer af fladskærme. De er nemmere at have med under armen og beviser, at praktisk brugervenlighed ikke behøver sende priserne til nye himmellag. Der er nemlig rig mulighed for at anskaffe en god gaming skærm til en endnu bedre pris.

Når der tales gaming skærme, tales derfor blot om to overordnede typer af fladskærme i dag, nemlig 60Hz og 144Hz, altså hvor høj en ratio af billeder i sekundet som kommunikeres mellem din GPU og din computerskærm.

Med andre ord betyder det, hvor hurtig respons din gaming skærm har. Godt nok er det mest omdiskuteret blandt tilhængere af skydespil, de såkaldte FPS, hvor dynamik og præcision er i højsædet – men der er faktisk noget om snakken. Flere og flere producenter vægter derfor at producere de foretrukne 144Hz skærme.

Nyeste gaming skærm

Et af de nyeste skud på stammen er gaming skærme med integreret 3D-teknologi, så på trods af at det endnu ikke har vundet videre indpas hos casual computer-spillere, er det på sigt noget der fremtidigt vil spille en stor rolle i den komplette spil-oplevelse. Men skal du finde den helt rigtige gaming skærm, så kig forbi en af vores partnere og få et godt tilbud. God gaming!