Gaming stol

Er du på udkig efter en gamer? Så er du landet det rette sted! Hos AltomGaming anmelder vi gamer stole i alle prisklasser, og giver dig de bedste steder at købe gaming stole.

Vidste du f.eks. at DXRacer som laver gaming stole har forskellige stole alt efter din vægt, højde og spillestil? F.eks. er B & T serien til de helt tunge drenge, mens O serien er til slanke folk.

Hvad er den bedste gaming stol?

  • Den er behagelig at sidde i
  • Den har et flot design
  • Den har en god pris
  • Den er ergonomisk god for din ryg
  • Den får dig til at kunne spille længere

Sådan finder du den bedste gaming stol:

  1. Gå ind på Altomgaming.dk
  2. Find en anmeldelse
  3. Læs den, og klik videre
  4. Køb den bedste gaming stol

Tid til en ny gamer stol?

Når du bygger en ny gaming computer, har du så tænkt på hvor meget du vil bruge på en ny stol? Højest sandsynligt en del mindre end du vil bruge på grafikkort, men tænk på at stolen er en stor del af din gaming.
En godt grafikkort virker ikke længe, men en gaming stol er noget du kommer til at bruge i flere år. Du kommer ikke til at kunne opgradere din rygsøjle ligesom din CPU, hvis du har siddet dårligt i længere tid.
Vælg derfor med omhu din næste gaming stol

gaming stol

Vi anbefaler:

Verona gaming stolen er den ultimative gaming stol. I læder med ergonomisk støtte, så du kan game hele natten. Vi anbefaler dette produkt, da det er det absolut bedste til prisen på 1889,- kr.

Arozzi Verona er lavet af let metal som gør at den er let at flytte. Sædet er blødt så du kan sidde længe på den. Du kan indstille både armlæn, ryg, højde og ryglæn på denne high-end gaming stol.

De bedste gaming stole

MærkeModelPris
DXRacerFormula2199 kr
ArozziEnzo1489 kr
GeekunitHunter1199 kr

Markedet og efterspørgsel på gaming stole vokser

Komfort bliver i langt højere grad sat i højsædet i dag end for nogle år tilbage, når det gælder de mange timer som den passionerede gamer bruger foran skærmen. Derfor boomer markedet inden for gaming stole lige nu, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at finde en lækker stol til en endnu bedre pris.

Ergonomisk gaming stol til PC

Gamer stole er typisk formet ergonomisk efter ryggens kurver, hvilket betyder, at du opnår optimal støtte til kroppen. Ikke blot i selve ryggen, men også nakken og lænden, som typisk bliver utroligt belastet af at sidde ned i mange timer. Derfor har de fleste gaming stole en tyk, komfortabel polstring der ikke blot sikrer at du sidder blødt, men at stolen også holder længere. Typisk er polstringen lavet af syntetisk læder. Det slidstærke materiale er let at rengøre, hvilket jo er ganske praktisk.

Forskellige gaming stol producenter

DXRacer er den absolut bedste gaming stol producent på markedet. Du får en stol der passer perfekt til din højde, vægt og spillestil. DXRacer gamer stole bliver blandt andet brugt i de helt store Counter-Strike turneringer rundt omkring i verden, og senest spillede Astralis i dem til eLeague Major i januar 2017.

dxracer gaming stol

Komfortable armlæn til din gamer stol

Det er vigtigt at vælge en gaming stol med komfortable armlæn, der yder støtte til dine underarme og albuer. Det forhindrer smerter i dine led, som konstant er i aktion og dermed under stort pres. Ligeledes har de fleste gaming stole puder på udvalgte stæder. Mest populære er de i nakken.

Tilpasning af din gaming stol til PC

Et af de vigtigste element for den dedikerede gamer er tilpasning. Det er sjældent at du sidder på den samme måde og derfor er de tilpasningsvenlige gaming stole praktiske. På størstedelen af stolene kan højden på stolen indstilles via en gasfjeder. Det er vigtigt at du kan nå jorden eller på anden vis har en fodstøtte i nærheden, da der ellers er risiko for smerter i ryggen. Af samme årsag har mange gaming stole har vipbart sæde, som samtidigt kan låses i en opretstående funktion. De mange unikke indstillingsmuligheder egner sig perfekt til dine forskellige behov. Med andre ord er en gaming stol mere eller mindre en nødvendighed, hvis du vil spille komfortabelt.