DXRacer Gaming Stol Anmeldelse

DX Racer er en af de mest kendte gaming stole derude, og de bliver kun mere og mere populære hver dag – men er der virkelig en god grund til det? Jeg har haft en DXRacer stol i én måned nu, og her kommer alle mine tanker – Enjoy!

Jeg lærte først DXRacer at kende tilbage i 2015 da en god ven havde købt en stol. Jeg var imponeret over hvor godt man sad i den, men synes alligevel at en pris på over 2000 kr. var mange penge. Dog har jeg altid gerne ville have en selv. Du sidder måske i samme problem, og synes at den koster for meget. Måske vil denne anmeldelse få dig overtalt til at købe en DXRacer gamer stol.

Hvis du aldrig har testet en kvalitets gaming stol ligesom DXRacer har du virkelig gået glip af en stor oplevelse. Tro mig, det er meget bedre end de almindelige kontorstole til 500 kr.

I 2012 blev DXRacer officiel sponsor for fnatic, og alle ville gerne have en. Siden da har mange hold fået specialproduceret stole i deres clan farver, og det må der være en god grund til. På billedet til højre ser vi NiPs udgave af stolen.

nip gaming stol

Derfor valgte jeg en DXRacer gaming stol til mig selv

Hvis du sammenligner de forskellige DXRacer stole kan du ikke pege på én og sige – dét er den bedste. De er alle gode. Når alt kommer til alt afhænger det af din kropsbygning, din sidde og spillestil.

Jeg er 180 centimer høj og vejer 70 kg, så jeg passer alle modellerne. Jeg har F-modellen. En af de vigtigste ting på en gaming stol er det stof du sidder på. På DXRacer stolene er der PU-læder (Læs mere her) og stof. Normalt er det ikke rart at sidde på plastik, og når man sidder og sveder lidt is sommervarmen er det slet ikke behageligt. Jeg har valgt en stol i læder og ikke stof, da jeg synes den havde et federe look. Jeg kunne forestille mig at stof stolen også var lækker at sidde i, men dog er læderstolen en del nemmere at tørre af hvis du spilder sodavand, chips eller lign.

Det sidste step inden jeg købte min stol var stilen på den. Du kan få stolen i enormt mange fede farver – f.eks. en grøn gaming stol, blå, rød, gul, hvid, sort og jeg kunne blive ved. Jeg er meget minimalistisk og simpel, og valgte derfor min gamer stol i en sort farve.

Og ja, det var faktisk så det. Jeg købte en Formula-serie model med sort læder som jeg kommer til at gennemgå i anmeldelsen her. Dette betyder ikke at det er den bedste model DXRacer laver, men det var den jeg bedst kunne lide!

DXRacer anmeldelse – Tekniske specifikationer

Fra et teknisk synspunkt er DXRacer en gaming stol i meget høj kvalitet. Nu bor jeg i Danmark, og Danmark er ofte kendt som et land der går meget op i kvalitet. Forresten er DXRacer stolene produceret i Tyskland, og hvis der er nogle som er kendt for deres gode kvalitet, så må det være tyskerne.

Lad os se på nogle af specifikationerne: (Billede til højre af stolen lagt ned)

  • Model: Formula-Series
  • Høj Kvalitets Læderstol
  • One-motion hydaulik lavet i Tyskland
  • Armstøtter der kan tages op og ned (og af)
  • Støttepude til ryg og nakke inkluderet
  • Robust alumenium ramme med livsvarig garanti
  • 170 graders tilt på ryglænet
  • Max vægt på 180 kg
  • 2 års garanti på alle dele
billig gamer stol
gaming stol papkasse

Min DXRacer – Unboxing og samling

Min gamer stol blev sendt til min adresse med GLS i en kæmpe papkasse som i øvrigt vejede omkring 40kg. Faktisk synes jeg kun det er positivt at den vejer så meget, da det udtrykker kvalitet.

Selve papkassen havde 4 dele i sig. En papkasse med selve foden og hydraulik systemet, sædet med armstøtter, ryglæn og puderne. Derudover var der vedlagt værktøj og en simpel manual til at samle den. Mine første tanke var at alle dele var i meget god kvalitet. De var tunge, og værktøjet var også noget ordentligt noget. Jeg følte lidt at jeg skulle igang med at samle en luksusudgave af et IKEA produkt.

Jeg havde allerede samlet min stol i løbet af små 15 minutter, og det var ikke fordi jeg skyndte mig igennem det hele. Jeg må indrømme, at et par ekstra hænder havde ikke været dumt – men jeg klarede det nemt selv. En meget god start på mit eventyr med DXRacer gaming stolen!

Gamer stolen fra DXRacer – ubegrænsede muligheder!

En DXRacer stol har en enorm fleksibiltet, så jeg kan sige uden at blinke at den passer alle mennesker. Størrelsen på sædet og højden på stolen kan justeres helt perfekt, måden jeg kan justere armlæn op og ned bruger jeg konstant i løbet af mine gaming sessioner.. Noglegange har jeg tendens til at smadre dem i bund hvis jeg taber et spil. Dette kan stolen heldigvis godt holde til.
Derudover kan du justere dit ryglæn på DXRacer stolen til næsten at ligge ned. På den måde kan du faktisk sove i din gaming stol – er det ikke en genial idé? Det får i den grad nogle ekstra point i bogen hos mig…

Kan man stressteste en gaming stol?

Jeg besluttede mig for at stressteste stolen og mig selv ved at spille computer uafbrudt i 12 timer. Jeg havde forberedt mig med ekstra puder, mad, sodavand og alt hvad der følger med til en god gaming session. Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg slet ikke brug for noget af det. De 12 timer fløj afsted, og jeg blev på intet tidspunkt træt af at sidde i stolen. Faktisk har jeg holdt mange gaming nætter som har varet længere end dette siden da.. Uden at jeg fik ondt bag i.

Denne gaming stol er fantastisk. DXRacer stolen er behagelig ved gaming sessioner på mere end 12 timer, og stolen holder også sin form. Hvis du aldrig har siddet i en ordentlig gaming stol før, så får du et chok når du opdager hvor stor en forskel det gør for din komfort.

En ting jeg slet ikke har nævnt er, at det ergonomiske design og siddeposition også giver et sundere blodflow ned til din nedre krop, og samtidig reducerer læderet hvor meget du sveder. Ingen joke, du får det så meget bedre når du sidder i den her stol – og det aller bedste – du gamer bedre!

Konklusionen på min DXRacer gamer stol anmeldelse

Det bedste ord til denne stol er “Fantastisk”. Det er intet jeg mangler ved den her stol..

Denne stol er for dig hvis du…

… leder efter en gaming stol som er både komfortabel er ergonomisk korrekt
… vil have en gaming stol der designmæssigt er rigtig pæ
… forventer en stol i meget høj kvalitet
… vil have øget din rank i CS:GO.

Så kom i gang med at købe en DXRacer gaming stol! Pricen er ikke den billigste, men tilgengæld får du en kvalitetsstol som holder i rigtig mange år.

Jeg købte min stol hos Webdanes.

billig gaming stol