Gaming udstyr

Man skal aldrig gå ned på gaming udstyr, når man gamer! Der er nemlig en utrolig stor forskel på, om man blot brugere computeren til et spil syvkabale eller spenderer timevis foran skærmen på konkurrencepræget computerspilleri. Hvis du gør mest i den sidstnævnte kategori er du en gamer og du bør derfor indrette din kampstation derefter! Det kan nemlig være med til at forbedre din præstation såvel som din komfort.

Det er ikke længere nok med middelmådighed, hvis du vil tage din spiloplevelse til det næste niveau. Valget af det helt rigtige gaming udstyr spiller en altdominerende rolle, hvis du vil dominere dine modstandere i kampens hede. Det gælder derfor om at finde den helt rigtige mus, det rigtige tastatur og et headset der sikrer dig den ypperste lyd. Detaljerne betaler sig også, hvor selv musemåtten spiller en vigtig rolle i forhold til din præstationsevne.

Gaming skærm

En god skærm er en af de vigtigste ting når det kommer til gaming. Især i FTP spil er det vigtigt at kontrasterne er korrekt, og refresh hastigheden er god. Vi guider dig igennem skærmene på markedet, og tester de nyeste. Hvorfor er 144hz bedre end 60hz? Vi giver dig svaret.

gaming stol

Gaming stol

En god gaming stol er forskellen på om du sidder godt i kun 2 timer, eller i hele 20 timer! At finde den optimale stol i størrelsen kan være svært! Men ikke destro mindre er det besværet værd – for du vil være SÅ glad når du har fundet den rette stol!

Gaming høretelefoner

Med headset og mikrofon har du den perfekte gaming kommunikation. Og hvad er nøglen til sejr? – Kommunikation! Om du kan lide World of Warcraft, Starcraft 3, CS:GO eller noget helt andet, så er din in-game kommunikation det vigtigste overhovedet! Detudover er det enormt vigtigt at dit headset er komfortabelt og der ikke er noget som forstyrer dig som kradser eller en lastbil der kører forbi ude på vejen IRL.

gaming headset
gaming tastatur

Gaming tastatur

Et godt tastatur er forskellen på liv og død i de fleste spil! Det er derfor vigtigt at du har styr på dine knapper, og ikke skal sidde og kigge ned på dit tastatur hele tiden. Hvor ofte har du prøvet, at man max kan holde 3 knapper nede på én gang på dit tastatur, eller at du bliver minimezed in-game – eller værst af alt – ‘træge taster’ popper frem mid-game? Et ordentligt gaming tastatur er løsningen!

Gaming musemåtte

Du skal ikke ‘bare’ have en standard computer musemåtte – en gamer model er meget mere pålidgelig! Den har en god solid overfalde, et godt støtte til din håndled, så du ikke får mærker efter timevis a gaming sessioner og ofte er musemåtterne en del større så du har plads at arbejde med! En gaming musemåtte er enormt vigtigt for alle gamere!

gaming mus

Gaming mus

Med ekstra knapper, vanvittig sensivity og et komfortabelt grip tager en ordentlig gamer mus dit gameplay til et helt nyt niveau! Specielt spil hvor du har meget kort tid til at reagere – f.eks. CS:GO. Vi tester de bedste gaming mus på markedet, og giver dig tips og råd til at finde den helt rigtige mus til dig.

Gaming højtalere

Mange spil er enormt fede at spille med sorround højtalere! Et godt sæt gaming højtalere kan tage dit favorit spil til et helt nyt niveau! Sådan computer højtalere starter helt ned til 200kr og går helt op til flere tusinde kroner.

gaming højtalere

Gaming udstyr er vigtigt

De typiske elementer når der tales gaming gear er gaming mus, som kommer i alle tænkelige størrelser, modeller, farver og udformninger. Dertil kommer gaming tastaturet, som typisk er membran-tastaturer eller af mekanisk variant. Hertil kommer en anden vigtig del af spiloplevelsen, nemlig lyd. Nogle vælger at investere i headsets, andre højtalere og nogle begge dele. Det er selvfølgelig også vigtigt at sidde rart, så derfor vælger et større og større antal gamere at investere i de populære gaming stole.

Gaming udstyr er selvfølgeligt ikke begrænset til overstående faktorer, men der findes et utal af andet gaming udstyr, som man kan bevæbne sig med. Det kan eksempelvist være kabelholdere, som samler alle dine kabler til dit gaming udstyr. Det giver et mere renligt look og er også mere praktisk når dit setup skal pilles fra hinanden og tages med til LAN eksempelvist. Derudover er der mange computerspillere, som vælger at benytte sg af spille-briller i gule toner, som hjælper øjnene med at slappe af og udbedrer lysforhold og samtidigt hjælper på koncentrationen.

Energidrik

Enhver World of Warcraft raider kan skrive under på at et late-night raid kan være hårdt! Det er vigtigt med massere energi, og vi giver dig derfor også anmeldelser af alle de nye energidrik på markedet! Vi tester, gamer, tester, gamer og skriver gode reele anmeldelser af energidrikker!